Leveringsbetingelser

LEVERING

Leveringstid er 5-10 dage efter betalingen, forudsat varen er på lager og der ikke fremgår andet i produktbeskrivelsen. Tilkøber du verificering eller kalibreringscertifikat tillægges op til 3 dages leveringstid.

Vægtkompagniet.dk vil altid gøre vores yderste for at leve op til de anførte leveringstider, men skulle der opstå forsinkelser fra vores leverandører eller lignende situationer som Vægtkompagniet.dk ikke har indflydelse på, kan vi ikke pålægges nogen form for erstatningspligt for dette. Kunden vil altid blive kontaktet i tilfælde af forsinkelser. Kunden har dog altid ret til at hæve handelen, hvis ikke levering kan ske inden for rimelig tid.

Prisen for fragt kan variere og ses ved bestilling på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til fragtpriser eller ekstraordinære forespørgsler, er du altid velkommen til at skrive til kontakt@vaegtkompagniet.dk.

Ved transportskadet leverance skal denne afvises eller modtages med forbehold, ved at anmærke det på terminalen/fragtbrevet, transportskade er udvendige synlige skader på emballagen. Husk at give besked til Vægtkompagniet.dk herom.

Vægtkompagniet.dk tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte og udgåede varer.

EJENDOMSFORBEHOLD

Vægtkompagniet.dk forbeholder sig ejendomsretten til alle leverede varer indtil fuld betaling er modtaget.

RETURNERING

 1. Kontakt Vægtkompagniet.dk (kontakt@vaegtkompagniet.dk) og meddel os din returnering. Husk at oplyse ordrenummer, produkt og årsag til returnering.
 2. Varen lægges i original emballage og pakkes forsvarligt med en kopi af fakturaen/ordrebekræftelsen.
  Ved manglende emballage eller tilbehør, brugsmærker på produktet eller forkert forsendelsesindpakning skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet.
  OBS: Se gerne afsnit ”Varens stand, emballage og indpakning ved returnering” i vores Handelsbetingelser.
 3. Send pakken retur til nedenstående adresse:
  Vægtkompagniet.dk
  v/ Camilla Sander
  Egevangshusene 221, 2630 Taastrup
  Danmark
 4. Vægtkompagniet.dk modtager varen til undersøgelse. Herefter returneres beløbet for produktet/produkterne til den konto, som ordren er betalt med. Ved eventuel værdiforringelse, kan værdien af denne blive fratrukket det returnerede beløb, og du vil få besked på mail herom.

RETURNERINGSOMKOSTNINGER

Køber står for fragtomkostninger ved returnering af et fortrudt køb. Hvis kunden nægter modtagelse, forsømmer at afhente sin pakke på udleveringstedet eller har angivet forkert leveringsadresse, vil kunden blive pålagt at betale for eventuelle returneringsomkostningerne tillagt et administrationsgebyr på 75 kr.

For flere informationer se vores Handelsbetingelser.